Дизајниран да се истакне.

Дизајниран да се истакне.

Спортски, елегантен и визуелно впечатлив. Динамичната силуета на потполно новиот i20 е во центарот на вниманието, благодарејќи на комплетно редефинираниот дизајн на екстериерот.

Редефинирана сигурност во возењето

Редефинирана сигурност во возењето

Напреден пакет на сигурносни системи кој е осмислен да ги направи улиците побезбедно место за сите: тебе, твоите патници и сите други учесници во сообраќајот, вклучувајќи ги пешаците и велосипедистите.

Следната генерација. Сега.

Дизајнот кој поставува нови стандарди е комплетиран со најдобрата сигурност во класата. Врвни функции на поврзаност кои ве држат во тек додека сте на патот. Новите мотори и опции на менувач го прават искуството при возењето префинето и одржливо. Потполно новиот i20 поставува стандарди во својот сегмент со врвните паметно-технолошки карактеристики и со својот спортски изглед.

Следната генерација. Сега.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 2.88MB Hyundai i20 Каталог

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.