Безбеден. Поврзан. Ефикасен. Спремен.

Новиот I30 нуди многу на секое поле и има нагласен нов дизајн, безбедносни функции најдобри во класата и беспрекорна поврзаност. Спремете се.

 

Безбеден. Поврзан. Ефикасен. Спремен.

Вашето срце е на право место. Препуштете се на нашата технологија.

Сите ние го сакаме најдоброто за нашите сакани и сакаме да бидат безбедни и згрижени. Оваа посветеност го покрена развојот на новото I 30, автомобил кој се грижи за сите кои патуваат со него, а сето тоа благодарејќи на современата паметна технологија. I30 вам ви нуди безбедносни функции кои секогаш се грижат за вас, најсовремената технологија и високо ефикасните погонски склопови, секогаш се спремни да ве однесат понатаму. 

Истакнат дизајн

Истакнат дизајн

Новиот I30 е спремен го одведе својот возач било каде со истакнат преден дел и префинет заден дел. Изразете ја вашата индивидуалност со три нови бои.

 

Подобрена линија погонски склоп

Подобрена линија погонски склоп

Можете да изберете помеѓу бензиски и дизел мотор со опции за 48V благ хибрид и Паметен рачен менувач (iMT) за уште поголема ефикасност во потрошувачката на гориво.

 

Лесна поврзаност

Лесна поврзаност

10.25” екран осетлив на допир кој го пресликува вашиот мобилен телефон со Android Auto и Apple CarPlay.

 

Ефикасни перформанси

Ефикасни перформанси

Уживајте во врвна безбедност, ефикасни погонски склопови и паметни погодности со нашата паметна технологија.

 

Безбедност

Безбедност

Четири нови функции се дополнети во нашиот пакет на Системите за напредна помош на возачот, нудејќи  поголема безбедност и спокој за оние кои ги сакате.

 

Пространа елеганција. Удобна сестраност.

Новиот I30 Караван е спремен за сите работи кои вашиот живот ги бара од автомобилот: изгледа привлечно додека ги превезува вашите работи и опрема, а воедно ве чува вас и вашите најмили на секое патување.

 

Пространа елеганција. Удобна сестраност.

Посебен караван. Ваш тип.

Кај караванот ви се потребни просторот и фклексибилноста, но не сакате никаков компромис со дизајнот, удобноста и безбедноста. Со својот елегантно дизајниран екстериер и ентериер, пространоста и многу паметна технологија, новиот I30 Караван е автомобил кој од секое ваше патување ќе направи задоволство.

 

Посебен караван. Ваш тип.
Најсовремена безбедносна технологија

Најсовремена безбедносна технологија

Покрај авантурите и перформансите, новиот I30 Караван има најсовремена безбедносна технологија. Опуштете се кога знаете дека вашите патувања се удобни и безнедни.

 

Направен за разновидност

Направен за разновидност

Пространиот ентериер е дизајниран да смести се што можете да замислите кај новиот I30 караван: од работа до игри и сето останато помеѓу.

 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 12.26MB Hyundai i30 Каталог
PDF dokument | 0.67MB Hyundai i30 Ценовник
PDF dokument | 0.6MB Hyundai i30 Караван Ценовник

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.