Предизвика потрес во сегментот со својот дизајн, безбедност и пространство

Новиот Bayon е најсовремениот и најкомпактниот член на Hyundai надградената SUV фамилија. Овој нов SUV кросовер, навистина предизвика потрес во сегментот со својот префинет стил, простран ентериер и широк спектар паметни технологии како што се погонски склоп на благ хибрид и подолга листа паметни безбедносни функционалности и поврзаности.

Безбедносен пакет водечки во класата

Исклучителен во својата класа, новиот Bayon нуди подолга листа Hyundai SmartSense безбедносни функции, многу од кои се вклучени во пакетот со стандардна опременост.

Безбедносен пакет водечки во класата
Стилизиран урбан кросовер

Стилизиран урбан кросовер

Овој префинет SUV кросовер компактен и лесен за управување се издвојува со високотехнолошки детали и препознатлив изглед кој го освојува.

Најдобра безбедност во својата класа

Најдобра безбедност во својата класа

Уживајте во повеќе безбедност и спокој со проширениот асортиман најсовремени напредни системи за помош на возачот, повеќето од кои се вклучени во пакетот стандардна опременост.

Пространост и волумен на багажникот

Пространост и волумен на багажникот

Каде и да ве одведат животните авантури, комфорот волуменот на багажникот, пространиот ентериер и високите позиции за седење ќе ви овозможат силно SUV чувство.

Дигитална кабина најдобра во својата класа

Дигитална кабина најдобра во својата класа

10.25” дигиталната инструмент табла и 10.25” централниот екран осетлив на допир со функции за поделба на екранот го акцентираат најдобриот дигитален кокпит во класата.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 14.85MB Hyundai Bayon Каталог
PDF dokument | 0.45MB Hyundai Bayon Ценовник
PDF dokument | 0.46MB Акциски ценовник Hyundai Bayon

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.