Ваш стил.

Ваш стил.

Комбинирајќи скулптуирани линии со стилски раб, сосема новатаKona се изразува од секој агол. Двотонскиот кров на KonaKona и надворешните ретровизори Ви ја даваат можност да комбинирате бои по сопствен избор, кои одговараат на Вашиот личен стил. Осмелете се да бидете поинакви.

Ваш блесок.

Ваш блесок.

Понекогаш е добро да се движите во нов правец, како ние со сосема новата Kona. Дизајнот на идентичните предни светла со LED дневни светла создава непогрешлив и препознатлив изглед на предницата.

 

Откријте го светот на Kona.

Откријте го светот на Kona.

Вистинскиот стил значи да бидете свои намерно. Како новата Kona.

Head-up екран

Head-up екран

Вклучувајќи првокласно осветлување за полесна видливост, нашиот нов head-up екран Ви помага да останете безбедни, со проектирање важни информации како брзина на движење, команди за навигација и предупредувања, директно во линијата на Вашиот поглед.

 

Поврзување

Поврзување

Сосема новата Kona Ви го олеснува животот со својата беспрекорна поврзаност и иновативна технологија. 8” екран на допир прави се подостапно со Apple CarPlay™ и Android Auto™.

Изразете го својот став.

 

Премиум систем за звук

Премиум систем за звук

Премиум системот за звук од KRELL пренесува одлична звучна изведба за да може да слушате што ќе посакате во стил.

 

 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 2.97MB Каталог Kona
PDF dokument | 0.35MB Ценовник Kona

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.