Ми-Да Гранд Моторс

Ми-Да Гранд Моторс

ул. Босна и Херцеговина бр. 1, 1000 Скопје, Р.

Моб: +389 (0) 71 383 991 | Тел: +389 (0) 2 3073 103

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.