Го надминува обичното.

Новиот TUCSON најавува почеток на нов ден и нов начин на возење.

Надворешниот дизајн на Tucson е импресивен, а во внатрешноста ќе откриете ново ниво на просторност, удобност и разновидност што ги надминува сите очекувања.

Го надминува обичното.
Возбудлив и безвременски дизајн.

Возбудлив и безвременски дизајн.

Со својата 3D параметарска решетка и површини кои зрачат со елеганција, новиот TUCSON е наменет за авантуристи кои го сакаат футуристичкиот дизајн.

 

Она што го истакнува новиот TUCSON e усвоениот нов и смел дизајнерски јазик на Sensuous Sportiness, кој е создаден со најсовремените алатки за дигитален дизајн.

Новиот TUCSON е подготвен да постави нов рекорд.

Новиот TUCSON е подготвен да постави нов рекорд.

Врз основа на иновативен дизајн и вредности кои се над неговата класа.

 

Новиот TUCSON поставува стандард за теренци и е подготвен да постави нови продажни рекорди.
Причина за доверба.

Причина за доверба.

Тој е најконкурентен во својата класа со спортски SUV стил, внатрешен простор кој е на исто ниво со возилата со средна големина, како и нови напредни, безбедносни и практични спецификации.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.47MB Ценовник Hyundai Tucson FL
PDF dokument | 0.42MB Ценовник Hyundai Tucson FL N-LINE

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.