HYUNDAI MACEDONIA
ГРАНД АУТО

Продажба

Работно време: Пон - Пет 08:00 - 17:00 Саб 10:00 - 14:00
Адреса: MK, Босна и Херцеговина бр. 1, Скопје 1000, Северна Македонија
Мобилен: +389 75437008
Телефон: +389 2 307 3103
e-mail:  contact@hyundai-mk.mk

Сервис

Работно време: Пон - Пет 08:00 - 16:00 Саб 09:00 - 14:00
Адреса: MK, Босна и Херцеговина бр. 1, Скопје 1000, Северна Македонија
Мобилен: 070-359-585 или 071-377-187
Телефон: ЗАКАЖУВАЊЕ ТЕРМИН ЗА СЕРВИС: (02) 3073 103 лок. (240) РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ: (02) 3073 103 лок. (113)
e-mail:  contact@hyundai-mk.mk

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.