7 на лото Hyundai Santa Fe

Уживајте во удобноста на 7-те седишта на Santa Fe, сега со понуда како да сте добиле на лото! Лизинг понуда преку NLB Lease&Go

0% камата

Три години отплата

0 дополнителни трошоциИстражете го и откријте ги погодностите во продажниот салон на Гранд Ауто!

бул. Босна и Херцеговина бр. 1, СкопјеДознајте повеќе за Santa FePDF dokument | 0.37MB Santa Fe Дизел 7 на лото - Santa Fe Plug In Hybrid

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.