Динамичен како Вас.

Не се двоумете кога е време да продолжите напред. Воланот во раце и сами изберете го својот пат.

Динамичен како Вас.

Светлата на сцената се вперени во Вас.

Современиот и совршен спортски дизајн остава моќен впечаток. Nova Elenatra со својот префинет профил и 17’’ алуминиумски фелни ги привлекува погледите каде и да одите.

 

Електрично-преклопливи надворешни ретровизори

Електрично-преклопливи надворешни ретровизори

17’’ алуминиумски фелни

17’’ алуминиумски фелни

Влезете во својот домен.

Опкружете се со иновативни функционалности кои ќе Ви овозможат совршено удобно да се фокусирате на Вашиот пат. Сите детали, како автоматизираната климатизација, греењето на воланот и седиштата, задната камера и електричниот панорамски покрив се дизајнирани за безпрекорно патување.

Функционалноста за Паметно Возење го анализира Вашиот стил на возење во реално време и го корегира возењето за оптимална ефикасност.

 

Влезете во својот домен.

Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense е најсовремена и врвна технологија. Нејзините функционалности се дизајнирани за да ја одржат Вашата безбедност, за да можете спокојно да уживате во секое патување.

 

Предупредување за судар во мртов агол (BCW)

Рефлексните радарски сензори на задниот браник го предупредуваат возачот за возилата кои му се приближуваат и кои неможе да ги види.

 

Предупредување при паркирање – Напред / Назад (PDW – F/R)

Паркирајте се со потполна сигурност со помош на предна и задна камера кои ќе Ви овозможат извонредна прегледност. Современите сензори го предупредуваат возачот на судар при паркирање и применуваат кочење кога е неопходно.

 

 

Помош за одржување на возилото во својата лента (LKA)

Достапна во Active Concept-от. Предната камера ги детектира линиите на коловозната лента и во случај на ненамерно излегување од линиите се уклучува визуелено и аудио предупредување, кое ако биде игнорирано возилото автоматски се враќа во својата лента.

 

Предупредување при паркирање – Напред / Назад (PDW – F/R)

Паркирајте се со потполна сигурност со помош на предна и задна камера кои ќе Ви овозможат извонредна прегледност. Современите сензори го предупредуваат возачот на судар при паркирање и применуваат кочење кога е неопходно.

 

Моќен колку што сте и Вие.

Прекрасен. Моќе. Легендарен. Заблескајте со полн сјај и возете автомобил кој одговара на Вашиот потенцијал, без разлика на брзината со која сакате да патувате.

 

Моќен колку што сте и Вие.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.39MB Ценовник Elantra

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.