Мал автомобил за огромен впечаток

Најновиот Hyundai i10 е можеби мал автомобил, но остава огромен впечаток, со својот нов впечатлив дизајн, најсовремена технологија и безбедносна опрема.

Најновиот i10 е достапен во 3 облици - SE, SE Connect и Premium, врвен во својата класа.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 3.69MB Hyundai i10 Каталог

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.