Hyundai сервисна понуда

Започна пролетната акција за редовен сервис во Гранд Ауто.

Закажете редовен сервис за вашето возило, и препуштете ги грижите на нашиот професионален тим. Воедно ќе добиете подарок брендирана Hyundai маичка. 

» Закажете сервис на: hyundai-mk.mk/kontakt/zakazete-termin-za-servis

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.