Вози ново возило веднаш, плаќај го од октомври

Поради новонастанатата ситуација овозможуваме одложено лизинг плаќање на сите нови возила достапни на залиха. Сега можете да го набавите Вашето ново HYUNDAI со плаќање само на 35% учество и да почнете да го возите. Исплатата на ратите би започнала од Октомври 2020 без дополнителни камати за Вас!

Погледнете само дел од понудата и побарајте го Вашето тест возење и калкулација за посакуваниот модел:

Марка

Модел

Опрема

мотор

месечна рата (72 рати)

Hyundai

i20

Comfort

1.2i 84KS

132 €

Hyundai

i30

Premium

1.4MPI 100KS

190 €

Hyundai

ELANTRA

Premium

1.6MPi 127KS

172 €

Hyundai

TUCSON

Vision

1.6GDi 132KS

215 €

 

Најново

Врати се на листа

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.