ВАЖЕН НИ Е СЕКОЈ ЧЛЕН НА HYUNDAI СЕМЕЈСТВОТО!

Со секој направен сервис во МИ-ДА ГРАНД МОТОРС како сопственик на HYUNDAI ви следуваат следните бенефиции:

  • 6-та и 7-ма година дополнителна гаранција
  • 25% попуст на дополнителна опрема
  • Бесплатна течност за брисачи
  • Бесплатен преглед
  • ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА ТЕЧНОСТ ВО СОПИРАЧКИ

*Течноста во сопирачки мора да се менува на секои 2 години

ЗАКАЖИ ГО ТВОЈОТ ТЕРМИН ЗА СЕРВИС НА:

02/3073 103

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.