Акциска понуда на Run-out моделите на Hyundai како Tucson, i20 и i30.

Понуда на Run-Out модели
Акциска понуда за Run-out моделите на Hyundai во Ми-Да Гранд Моторс.


Hyundai Tucson 1.6 CRDi дизел 115КС со STYLE ниво на опрема по промотивна цена од: 

21.390 €     Погледни ценовник за TUCSON <


Hyundai i20 1.2i 84КС со STYLE богато ниво на опрема по промотивна цена од:

12.490 €


Hyundai i30 1.4 MPi 100КС со Style ниво на опрема по промотивна цена од: 

15.990 €    Погледни ценовник за i30 <
 


hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.