Hyundai Motor драстично го трансформира целосно новиот SUV SANTA FE

За да го одбележи наследството и иконското значење на брендот SANTA FE, кој се протега од првата до четвртата генерација, кулминирајќи со неодамна лансираната петта генерација, настанот за глобално лансирање и снимањето на светската премиера се одржаа во прекрасниот регион Санта Фе во Њу Мексико, изворот на инспирација за брендот SANTA FE.

Целосно новата широка задна врата на SANTA FE беспрекорно ја поврзува внатрешноста со надворешноста, проширувајќи ги секојдневните искуства на потрошувачите. Пределот на задната врата, некогаш простор за складирање, сега станува отворена тераса што може да се користи за да уживате на отворено без напор.

Петтата генерација на SANTA FE ја подобрува градската привлечност на теренецот со средна големина, подготвен за авантури овозможени со неговото подолго меѓуоскино растојание и поширокото отворање на задната врата. Подолгото меѓуоскино растојание, исто така, му овозможува на новиот модел да понуди подобрени седишта во третиот ред.

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.