Финансирање на сите Hyundai модели

Вистинска можност да дојдете до нов HYUNDAI автомобил преку лизинг пакетот кој го подготвивме во соработка со Шпаркасе Лизинг.

  • Можност за учество од само 20%
  • Каматна стапка од 4,9%
  • Рок на отплата до 84 месеци
  • ГРАТИС КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ ЗА ПРВАТА ГОДИНА

КАЛКУЛИРАЈ ЈА МЕСЕЧНАТА РАТА ЗА ТВОЈОТ МОДЕЛ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК:

SPARKASSE КАЛКУЛАТОР

Контактирај не за повеќе информации на:
02/3073 103
075 437 008
contact@hyundai-mk.mk
ул. Босна и Херцеговина бр. 1

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.