Поврзаност

Уживајте во врвната паметна технологија со двојниот визуелно комбиниран екран од 10.25” кој има опции за поделен екран.

Врвен Bose звучен систем

Достапен Bose врвниот звучен систем има 8 звучници со високи перформанси вклучувајќи и subwoofer дизајниран за чиста и моќна музичка репродукција.

Врвен Bose звучен систем
Повисока позиција за седење

Повисока позиција за седење

Чуството на слобода кое ќе ви го овозможат издигнатите седишта како и сјајната видливост ќе останат со вас.

Извонреден багажен простор.

Извонреден багажен простор.

Со 411 литри багажен простор и паметен покрив на багажот новиот Bayon се издвојува во сегментот со својот дарежлив багажен простор.

Покрив на багажниот простор

Покрив на багажниот простор

Ви треба простор за високи предмети? Поставете го прекивачот на багажникот позади задните седишта со што оптимално би го искористиле багажниот простор на новиот Bayon.

Широк простор за нозете

Широк простор за нозете

Уживајте во широкиот простор за нозете за удобно возење. Патниците на предните седишта можат да уживаат во просторот со должина од 1.072mm додека патниците на задните седишта имаат 882mm простор.

Издаден простор за главата

Издаден простор за главата

Целокупното чуство на пространост е помогнато од високо поставениот горен дел кој овозможува простор до 993mm за возачот и совозачот и 977mm за патниците.

Безжично полнење

Безжично полнење

Подлогата за бежично полнење се наоѓа на централната конзола. Уживајте во поврзаноста на вашиот мобилен телефон без кабел, со бежичниот полнач за сите екрани осетливи на допир.

Повеќенаменски USB влезови

Повеќенаменски USB влезови

Поврзувањето и полнењето на преносни USB уреди во вашиот потполно нов Bayon никогаш не било полесно со влезовите на предниот и задниот дел од возилото. Само вклучете и пуштете.

10.25

10.25" централен екран осетлив на допир

Централниот екран осетлив на допир подржува Apple CarPlay™ и AndroidAuto™ кои нудат функција за безжично пресликување на екранот на паметниот телефон овозможувајќи ви лесно поврзување и пресликување на вашиот паметен телефон.

8″ екран осетлив на допир

8″ екран осетлив на допир

8" екран осетлив на допир исто така има функција за безжично пресликување на екранот на паметниот телефон овозможувајќи ви лесно поврзување и пресликување на вашиот паметен телефон преку Apple CarPlay или Android Auto апликацијата.

10.25

10.25" дигитална инструмент табла

10.25” дигиталната инструмент табла го зголемува високо-технолошкиот изглед на кабината и на прв поглед овозможува брилијантно јасен поглед.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 14.85MB Hyundai Bayon Каталог
PDF dokument | 0.45MB Hyundai Bayon Ценовник
PDF dokument | 0.46MB Акциски ценовник Hyundai Bayon

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.