10,25" LCD екран на допир

10,25
4.2

4.2" Supervision инструмент табла

8

8" екран на допир

Држачи за чаши со амбиентално осветлување

Држачи за чаши со амбиентално осветлување

.

Мануелен клима уред

Мануелен клима уред

USB приклучок позади

USB приклучок позади

Автоматски клима уред

Автоматски клима уред

Head-Up дисплеј

Head-Up дисплеј

Загревани предни седишта

Загревани предни седишта

Вентилација на предни седишта

Вентилација на предни седишта

 

 

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 4.28MB Hyundai KONA Каталог
PDF dokument | 0.45MB Hyundai KONA Ценовник

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.