Екстериер

Предна страна

Предна страна

Предна решетка

Предна решетка

LED предни светла

LED предни светла

Страна

Страна

17

17" Алуминиумски фелни

18

18" Алуминиумски фелни

Задна страна

Задна страна

Задни комбинирани светла

Задни комбинирани светла

Задни LED комбинирани светла

Задни LED комбинирани светла

Внатрешни карактеристики

Внатрешни карактеристики

Внатрешност без конкуренција.

Внатрешност без конкуренција.

Живтот со KONA е многу полесен. Таа нуди доволно простор да сите се чуствуваат удобни и има доволно багажен простор. За дополнителна сестраност задните седишта можат да се преклопат во сооднос 60:40 како би се добило повеќе багажен простор.

Преклопување на задните седишта

Преклопување на задните седишта

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 4.28MB Hyundai KONA Каталог
PDF dokument | 0.45MB Hyundai KONA Ценовник

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.