Подобрена удобност во Вашето патување

Помош во далечинско паметно паркирање (RSPA)

Помош во далечинско паметно паркирање (RSPA)

Монитор за прегледност на околината (SVM)

Монитор за прегледност на околината (SVM)

Личен профил

Личен профил

Возачот може погодно да избере сопствен профил за претпочитани поставки за GPS, климатизација, радио и други функции.

Shift-by-wire автоматски менувач

Shift-by-wire автоматски менувач

Безжичен полнач за телефон

Безжичен полнач за телефон

Head-up екран (HUD)

Head-up екран (HUD)

Предупредување за патниците на задните седишта

Предупредување за патниците на задните седишта

12.3’’ Full LCD инструмент табла

12.3’’ Full LCD инструмент табла

4.2’’ TFT LCD инструмент табла

4.2’’ TFT LCD инструмент табла

Предупредување за внимание на возачот (DAW)

Предупредување за внимание на возачот (DAW)

10.25

10.25" екран

8

8" екран

Автоматска клима

Автоматска клима

KRELL звучници

KRELL звучници

Греење и вентилација на предните седишта

Греење и вентилација на предните седишта

Завеси за сонце за задните седишта

Завеси за сонце за задните седишта

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 14.01MB Hyundai Santa Fe Каталог
PDF dokument | 1.1MB Hyundai Santa Fe Ценовник
PDF dokument | 1.68MB Hyundai Santa Fe Hybrid Ценовник
PDF dokument | 1.96MB Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid Ценовник

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.