Лесна контрола на различни опции за напојување

Моќните возни перформанси на Santa Fe можат да се пофалат не само со бројки, туку и со широк спектар на опции, како што се динамично и удобно возење, во зависност од условите на патот. Santa Fe автоматски ги препознава основните склоности на сите возачи во семејството за време на возењето и нуди оптимални режими за секој од нив.

 

Лесна контрола на различни опции за напојување
Мотор

Мотор

2.2CRDi Дизел

Максимална моќност од 202КС при 3.800 вртежи во минута и максимален вртежен момент од 45,0 kg.m од 1.750 до 2.750 вртежи во минута.
Максимална моќност 202 КС
Максимален вртежен момент 45,0 kg.m

 

Семеен теренец подготвен за секое патување

Семеен теренец подготвен за секое патување
Режим на возење

Режим на возење

Контрола на возење за секаков терен

Контрола на возење за секаков терен

Погон на сите тркала

AWD автоматски препознава пролизгување или нестабилни услови на возење и проактивно ја дистрибуира моќноста помеѓу предните и задните тркала за да обезбеди стабилност во секое време.

Лизгав пат

Лизгав пат

Возење на автопат

Возење на автопат

Вртење

Вртење

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.45MB Hyundai Santa Fe Ценовник
PDF dokument | 0.45MB Hyundai Santa Fe Hybrid Ценовник
PDF dokument | 0.49MB Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid Ценовник
PDF dokument | 0.37MB Акциски ценовник Hyundai Santa Fe

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.