Предна страна

Широката решетка на ладилникот непречено се вклопува со препознатливите предни светла.

Предна страна
Предна решетка за ладилник

Предна решетка за ладилник

LED предни светла

LED предни светла

Целосно предни LED Projection светла

Целосно предни LED Projection светла

Странично

Динамички странични пропорции со совршено избалансиран став

Странично
LED странични индикатори вградени во ретровизорите

LED странични индикатори вградени во ретровизорите

Украсна лајсна под прозорите

Украсна лајсна под прозорите

Странична заштитна лајсна

Странична заштитна лајсна

Панорамски покрив

Панорамски покрив

17" алуминиумски фелни

17" алуминиумски фелни

18" алуминиумски фелни

19" алуминиумски фелни

20" алуминиумски фелни

Задна страна

Задните светла нежно се обвиткуваат околу работ на возилото

Задна страна
Комбинирани задни светла

Комбинирани задни светла

LED комбинирани задни светла

LED комбинирани задни светла

Ентериер

Ексклузивен простор околу вас

Луксузна висока конзола, тип на мост, со менувач на копче, ви нуди едноставно и безбедно возење.

 

Ентериер

Простор

Голем избор на варијации на седиштата и удобни карактеристики ќе соберат сè каде и да одите. За преклопување и поместување на седиштата од вториот ред напред, едноставно притиснете го копчето за полесен пристап до седиштата од третиот ред. Замислените детали како „Паметниот багажник“ ќе го тргнат товарот од вашите рамена кога двете раце ќе бидат полни.

 

Простор
Седишта и простор во втор и трет ред седишта

Седишта и простор во втор и трет ред седишта

Функција за влез и преклопување на еден допир

Функција за влез и преклопување на еден допир

Паметен електричен багажник

Паметен електричен багажник

7 седишта

Преклопен трет ред

Трет ред преклопен и втор ред преклопен на 40%

Трет ред преклопен и втор ред преклопен на 60%

Втор и трет ред преклопени

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 14.01MB Hyundai Santa Fe Каталог
PDF dokument | 1.1MB Hyundai Santa Fe Ценовник
PDF dokument | 1.68MB Hyundai Santa Fe Hybrid Ценовник
PDF dokument | 1.96MB Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid Ценовник

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.