Понуда за Hyundai Santa Fe!

Препушти се на Hyundai Santa Fe!

Препушти се на удобната пространост на новиот Hyundai Santa Fe!
Најголемиот SUV на Hyundai со простор за 7 патници, сега е достапен со атрактивна каматна стапка од 3.75%.

Мотор кој одговара на твоите потреби:

  • Напреден Diesel
  • Hybrid
  • Plug in Hybrid

Врвна опрема, неверојатно напредни системи и технологии како:

  • LED предни динамични прилагодливи светла со двојна проекција
  • Автономно паркирање
  • Адаптивен темпомат
  • Систем за препознавање на пречки и пешаци со автономно сопирање
  • Целосен преглед на возилото 360’
  • И уште многу повеќе…

Дознај повеќе во нашиот салон на бул. Босна и Херцеговина бр. 1 во Скопје!
Испорака ВЕДНАШ!

PDF dokument | 0.49MB Santa Fe Plug In Hybrid - Santa Fe Plug In Hybrid

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.