Понуда за Hyundai Bayon!

Понуда за Hyundai Bayon!

Толку компактен, а толку простран SUV!
Новиот модел на Bayon со 1.4 MPi мотор со 100 коњски сили и технолошки напреден, подготвен за ТЕСТ возење и испорака веднаш!

Закажи тест возење и откриј го својот иден најдобар пријател од Hyundai!

 

Посетете го нашиот продажен салон на бул. Босна и Херцеговина бр.1 за повеќе информации!

Количините се ограничени.

PDF dokument | 0.46MB Hyundai Bayon ценовник

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.