Единствен во својата класа

Од моментот кога првпат го видовте STARIA Wagon, знаете дека е единствен во својата класа. Тоа не е имитација или реплика, туку навистина оригинална креација - производ на инспириран дизајн.
Внатре ве пречекува пространа, широко отворена кабина со елегантни  материјали кои се толку меки на допир и секогаш пријатни за око.

Единствен во својата класа
Зачекорете во вселената

Зачекорете во вселената

STARIA ќе ве подготви за ново патување во револуционерен простор, каде што ќе патувате со максимална удобност, ќе уживате во разговор лице в лице и ќе поминете моменти кои го збогатуваат животот.
Во неговиот простор, можностите се исто толку неограничени како и различниот начин на живот на неговите сопственици.
Тоа е еден мал чекор за STARIA и еден огромен скок во иднината на мобилноста на повеќенаменските возила.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 80.53MB Hyundai STARIA Каталог
PDF dokument | 0.35MB Hyundai STARIA/LUX Ценовник
PDF dokument | 0.36MB Hyundai STARIA/WAGON Ценовник

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.