Прилагодлив и кога тоа делува невозможно

Компанијата ,,Absurdly Sensible’’ говори за појавите поради кои се смета дека автомобилот VENUE кој со неверојатна осетливост се прилагодува на нашиот забрзан животен стил. Секој аспект на оваа компанија го прикажува Venue како автомобил кој е осетлив спрема неверојатните предизвици, карактеристични за животот во градот. 

Урбани Вибрации

Перфектно опремен за забрзан градски живот.

Време е да го фатиш ритамот. Секој ден во градот е преполн со ритами. Својот полн потенцијал ќе го оствариш само во автомобил кој го има вистинскиот ритам. Истражи ги своите можности во секој момент. Venue ќе создаде нови искуства и ќе го оживее твојот урбан живот. Го претставуваме првиот вистински Hyundai градски автомобил - Venue. Автомобил со карактер. 

Урбани Вибрации

Обој го градот со својата палета на бои.

Помеѓу мирните моменти со пријателите во текот на денот и возбудливите нови познанства за време на ноќта, Venue секојдневно го збогатува и најмалиот аспект на твојот живот. Ќе ти даде повеќе време за се што сакаш да постигнеш. 

Обој го градот со својата палета на бои.

Најновиот Hyundai Venue во 23 различни комбинации на бои.

Те вози нереално. Невозможно е внимателен. 

Најновиот Hyundai Venue во 23 различни комбинации на бои.

Ти си посебен.

Единствен во динамичното опкружување полно со возбудувања, привлекува погледи. Двобојниот Venue остава впечаток со својот посебен дизајн. 

Ти си посебен.

Горд и полн со самодоверба.

Нагласената решетка на Venue моделот, го одржува традиционалниот SUV изглед. Иновативните дизајнирани елементи на возилото се заслужни за фин спој помеѓу елегантниот и спортскиот впечаток. 

Горд и полн со самодоверба.

Живеј квалитетно.

Живеј квалитетно.

Големината на екранот е 22% од големината на Мона Лиза.

 Најновиот Hyundai Venue со 8- инчен AVN. Те вози нереално. Невозможно е внимателен. 

Големината на екранот е 22% од големината на Мона Лиза.

Може да собере 333.283 визит карти.

Најновиот Hyundai Venue со багажен простор од 355 литри. Те вози нереално. Невозможно е внимателен. 

Може да собере 333.283 визит карти.

За 3 инчи поголеми тркала од пеперони пица.

Најновиот Hyundai Venue со тркала од 17 инчи. Те вози нереално. Невозможно е внимателен. 

За 3 инчи поголеми тркала од пеперони пица.

1,377,734 мм2 бескраен сјај.

Најновиот Hyundai Venue и премиум фарови со сочива. Те вози нереално. Невозможно е внимателен. 

1,377,734 мм2 бескраен сјај.

25 пати повеќе хром од вашиот пребарувач.

 Најновиот Hyundai Venueсо хромирана решетка. Те вози нереално. Невозможно е внимателен. 

25 пати повеќе хром од вашиот пребарувач.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 5.85MB Hyundai Venue Каталог
PDF dokument | 0.41MB Hyundai Venue Ценовник

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.