7-брзински менувач со двојна спојка (DCT)

7-брзински менувач со двојна спојка (DCT)

8-брзински автоматски менувач

8-брзински автоматски менувач

Opremljen je naprednom kontrolom trakcije (ATCC) i najsavremenijim AWD pogonskim sistemom. Tucson je izuzetno agilan u krivinama i ima optimalnu podužnu stabilnost. 

Стил на возење

Стил на возење

Копчето во централната конзола нуди избор од 3 стила за возење - Normal, Eco и Sport, за да одговара на стилот на возење на возачот и на условите на патиштата.

Ценовник / Каталог

Документот Име преземете
PDF dokument | 210.11MB Каталог Tucson
PDF dokument | 0.37MB ЦЕНОВНИК TUCSON

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.