Бидете смели

безбедни сте со Tucson.

Напредните технологии за возење, вклучени во новиот Tucson,се основани на ригорозни безбедносни мерки, на кои секогаш можете да им верувате.

HTRAC-погон на сите тркала

HTRAC-погон на сите тркала

HTRAC е електронски погон на сите тркала што автоматски ја забележува брзината на возилото и состојбата на патот, за да го контролира сопирањето помеѓу левите и десните тркала и да нанесе активна контрола на влечната сила помеѓу предните и задните оски, со цел да обезбеди стабилност при возење и вртење во свиоци на лизгави патишта.

Напреден висококвалитетен челик (AHSS)

Со зголемување на употребата на напреден висококвалитетен челик (AHSS) до 51% кај шасијата и зацврстување на кабинскиот простор, Tucson нуди поголема јачина и безбедност. Јачината на шасијата инсталирана на самото возило ја подобрува изведбата на возилото при тестирање за удари, обезбедувајќи поголема безбедност во вистински ситуации.

 

Ценовник / Каталог

Документот Име преземете
PDF dokument | 210.11MB Каталог Tucson
PDF dokument | 0.37MB ЦЕНОВНИК TUCSON

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.