Прославете ги разликите.

Прославете ги разликите.

Секое семејство е различно од другите.За да се создаде перфектниот фамилијарен автомобил, треба да се разбере секое семејство, како што го разбираме ние.

Сосема новото Santa Fe е создадено да одговара на сите типовимодерни семејства.

 

Прославете го дружењето.

Прославете го дружењето.

Знаеме дека ништо не е поважно од дружење со семејството и пријателите. Затоа соема новото Santa Fe Ви давакомфор и слобода да уживате во оние бесценетимоменти со Вашите најблиски. Во било кое време, на било кое место.

 

Hyundai Ви претставува

Вашиот совршен семеен автомобил, простор за дружење и простор кој Ве чува на безбедно.
Откријте ја технологијата која Ви дава квалитет во животот со луѓето кои Ви се најважни.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.56MB Ценовник Santa Fe
PDF dokument | 48.32MB Каталог Santa Fe

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.