Систем со 6 воздушни перничиња

Систем со 6 воздушни перничиња

Системот со 6 воздушни перничиња, вклучувајќи и предни и странични перничиња и воздушни завеси нуди широка заштита при удар. Напредните предни перничиња проценуваат кога и како да испуштат притисок во незгода со помош на сензор за позицијата на патникот, употребата на сигурносен појас и сериозноста на несреќата.

 

Предупредување за присутен патник (ROA)

Предупредување за присутен патник (ROA)

Предупредувањето за присутен патник во задниот дел од кабината ги забележува движењата на задните седишта и го потсетува возачот дека има останати патници со предупредување на контролната табла. Ако системот забележи движење откако возачот ќе го нашпушти возилото и ќе го заклучи, тогаш се огласува звучен аларм.T.

Безбеден излез (SEA)

Безбеден излез (SEA)

Чувајте го Вашето семејство на безбедно со алатката за безбеден излез. Системот со помош на сензори, чита возила кои се приближуваат од задната страна и ги заклучува вратите за да ги спречи патниците при излегување од возилото. Кога ќе се расчисти патот, со едноставно копче на вратата ќе можете да ја отклучите и безбедно да излезете од возилото.

Предупредување за привлекување на вниманието на возачот (DAW)

Предупредување за привлекување на вниманието на возачот (DAW)

Системот препознава знаци на умор кај возачот и издава предупредување за возачот да направи пауза.

 

Камера за целосен преглед (SVM)

Камера за целосен преглед (SVM)

Системот со повеќе камери обезбедува преглед од 360° околу возилото за да помогне при паркирање.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Dokument Naziv Link
PDF dokument | 0.56MB Ценовник Santa Fe
PDF dokument | 48.32MB Каталог Santa Fe

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.