Мал автомобил за огромен впечаток

Најновиот Hyundai i10 е можеби мал автомобил, но остава огромен впечаток, со својот нов впечатлив дизајн, најсовремена технологија и безбедносна опрема.

Најновиот i10 е достапен во 3 облици - SE, SE Connect и Premium, врвен во својата класа.

Ценовник / Каталог

Документот Име преземете
PDF dokument | 0.6MB ЦЕНОВНИК i10

hyundai-mk.mk користи колачиња и ја почитува Вашата приватност! Колачињата ги корисстиме за различни цели како што се функционалност на веб страната, за подобро искуство, интеграција со социјалните мрежи. Продолжувајќи ја вашата посета на веб страната, се согласувате да ги користиме колачињата, но не и личните податоци.